En riktig bov

Om Finland är så ovänligt och omänskligt att leva i så tycker man det är konstigt att finsk-egytisk familj ändå väljer Finland att bo i! Samidigt som man importerar släktingar hit istället för att själva flytta till paradiset! Man har ju två jämlika altenativ att välja på; endera vuxnas hemland, men ändå överväger det oempatiska finska samhällets negativa sidor, att bo i öjmf med det egytiska! Måtte vara mycket dåliga förhållande i Egypten då detta land ändå förlorar medborgare till oempatiska Finland?

Det är upprörande att se vilken brist på respekt för ett i övrigt hjälpande lands lagstiftning visas upp av immigranter, som också förutsätter att i fortsättningen skattebetalarna i Finland skall stå för uppehället livet ut.

vi i finland har lagar som alla följer,varför skall en arab inte följa den lagen,mamman har vell inte jobbat i de här landet,blir hon sjuk så får vi skatte betalare betala ingen,dom kommer från rika olje länder,som dom har jobbat i om famijen inte är nöjd då åker man hem kanske maher gerges får ett jobb i sitt hemland.

Jag kommenterade tidigare i de här utvisningsärendena att jag var förvånad att ryssarna inte hade lytt våra lagar men att araber skiter i dem
visste jag ju.

Ja, kära vänner och läsare, här har vi nu dagens finlandssvenskhet avslöjad: intolerant, främlingsfientlig, missunnsam. De här kommentarerna tog jag från en av Hbl:s alltid lika intensiva diskussioner.

Finland ska skicka (eller har redan skickat?) bort en sjuk gammal egyptisk farmor, vars familj bor här i landet. Just det, duktigt jobbat Migrationsverket. Ni har kommit en riktig bov på spåren!


About this entry